Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мільйонер Литвин посміявся над недоторканною жінкою і готує некролог

Субота, 18 лютого 2006, 14:21

Спікер Володимир Литвин вважає, що в Україні намагаються штучно створити політичну кризу, щоб провести виборчу кампанію.

Таку думку Литвин висловив під час ефіру на телерадіокомпанії "Алекс" у Запоріжжі в ході робочої поїздки в область.

"У цілому, якщо дивитися на процеси в країні, то мені здається, що сьогодні начебто підштовхують Україну до розвитку політичної кризи", - сказав Литвин.

За словами спікера, сьогодні в Україні "є криза управління, є небезпека, що вона може перерости в кризу державності". "А зараз хочуть підштовхнути і викликати політичну кризу", - сказав Литвин.

На його думку, це робиться "для того, щоб у черговий раз скористатися відомими політичними технологіями і парламентські вибори проводити на хвилі кризи, на хвилі загострення політичних процесів в Україні, на хвилі пошуків ворогів".

Відповідаючи на питання місцевих жителів про те, коли "буде щирий, відвертий, нормальний парламент в Україні?", Литвин сказав: "Буде. Після 26 березня. Я вам це гарантую".

Відповідаючи на питання "навіщо ви тримаєте депутата Шуфрича?", Литвин сказав: "Не я тримаю - Україна тримає. Обрали його люди". У той же час спікер підкреслив, що розуміє, що несе відповідальність за усю Верховну Раду.

Крім того, відповідаючи на питання про те, чи правда, що у Верховній Раді на сьогоднішній день працює 312 мільйонерів, спікер підкреслив, що не рахував їх. На питання про те, чи може він себе віднести до когорти мільйонерів, спікер відповів: "Майже належу до цієї когорти, скажу чесно".

Литвин відзначив, що він обіймає посаду голови Верховної Ради, крім того, є академіком Національної академії наук України, академіком Академії правових наук, професором. "І коли так мене представляють, я говорю - на некролог уже вистачить", - пожартував Литвин. За словами спікера, крім того, він дуже багато пише і видає книг.

Відповідаючи на питання про доцільність депутатської недоторканності, Литвин розповів смішну історію про те, що в українському парламенті є одна народний депутат, яка, лягаючи спати і надягаючи нічну сорочку, чіпляє на неї депутатський значок і заявляє чоловіку, що вона недоторканна.

Інтерфакс-Україна, Ліга

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: