Томенко готується постраждати через "Еліта-Центр"

Субота, 18 лютого 2006, 15:31

Київський міський штаб Блоку Юлії Тимошенко попереджає про планований масовий викид провокаційних листівок проти БЮТ та особисто лідера його виборчого списку до Київської міськради Миколи Томенка.

"За нашою інформацією, до чергового викиду "брудної поліграфії" можуть бути причетні столичні ділки та високопосадовці, які беруть участь у спекуляціях на ринку житла в Києві", - сказано в повідомленні прес-служби блоку.

БЮТ з прикрістю констатує, що в цій виборчій кампанії "чорний піар" є улюбленим прийомом дискредитації БЮТ з боку опонентів.

"Тим більш прикро, що у столиці України готується провокація в той час, як БЮТ та лідер його виборчого списку до Київради здійснили ряд кроків, спрямованих на реальний захист киян, потерпілих від житлової афери навколо компанії "Еліта-центр", - говориться в заяві.

Київський міський штаб БЮТ заявляє, що у разі появи таких листівок вони будуть розцінені як провокація проти блоку, спрямована на зрив розслідування "квартирної афери" навколо компанії "Еліта-центр" та на продовження практики продажу земельних ділянок за безцінь у Києві.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування