Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Донецьку до наметів "Нашої України" черги, а в Харкові їх ламають

Субота, 18 лютого 2006, 17:00

Керівник виборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний заявляє про підвищення популярності блоку у Східних областях України.

Відповідаючи у суботу в Сумах на питання журналістів про стан рейтингів "Нашої України" в різних регіонах Безсмертний зазначив, що останнім часом ставлення до блоку в Луганській і Донецькій областях змінилося.

"Ми відчуваємо збільшення підтримки нашої політичної сили в цих регіонах", - сказав Безсмертний, додавши, що "це стосується також Миколаївської, Кіровоградської Одеської та Херсонської областей".

Він пов'язав це явище з існуванням до останнього часу інформаційного вакууму навколо "Нашої України". "А зараз на інформаційному просторі країни наша політична сила найбільш згадувана серед інших учасників політичного процесу. До наших агітнаметів стоять черги", - сказав Безсмертний.

Відповідаючи на питання щодо можливості продовження роботи над адмінтерреформою після виборів, він заявив, що "вона без сумніву буде продовжуватись".

"Я вам відкрию невеличку таємницю. В списках нашого виборчого блоку є нові люди, які займалися напрацюванням необхідних для адмінтерреформи законопроектів. І , звичайно ж , прийшовши до парламенту, вони приймуть ці закони", - зазначив Безсмертний.

Прес-служба блоку також повідомляє, що у Харкові було скоєно напад на агітаційний пост "Нашої України".

Злочинці зламали намет партії та побили агітатора. На снігу була кров на тому місці, де вранці ще був агітаційний пункт, говориться в повідомленні.

Злочинця затримали співробітники міліції. На питання про причини своїх дій нападник сказав: "Мені заплатили. Все! Вам це зрозуміло!". У присутності агітаторів затриманий стверджував, що йому пообіцяли 150 грн. за зламаний намет "Нашої України".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування