Тимошенко зайнялася армією й чекатиме президента 100 років

Неділя, 19 лютого 2006, 14:12

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає визначитися з єдиною поведінкою щодо всіх угод з Російською Федерацією.

Про це вона сказала у суботу в Севастополі, відповідаючи на питання про перебування Чорноморського флоту на території України, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Або ми і надалі дотримуємося всіх домовленостей і в газовій сфері, і щодо Чорноморського флоту, і в інших галузях, або починаємо руйнувати всі угоди. Потрібно домовитися про підхід", - вважає Тимошенко.

Вона також запропонувала обговорити військову доктрину через існуючі в ній протиріччя.

Виступаючи на Форумі з проблем національної безпеки України, Тимошенко повідомила, що в часи свого прем’єрства виявила, що у військовій доктрині одна частина присвячена створенню системи колективної безпеки у рамках СНД, а друга половина – створенню системи колективної безпеки в рамках НАТО.

Тимошенко також презентувала концепцію розвитку національної безпеки України.

Крім того, лідер БЮТ закликала громадян України розбиратися в політиці й не залишати її без нагляду.

"Якщо ви будете розбиратися в політиці, ви зможете побудувати нормальне життя. Якщо один раз пощастить привести до влади команду, яка зможе будувати країну, то країна буде побудована на 100 років вперед", – пояснила Тимошенко.

Вона послалася на французьке прислів’я "про те, що одного чесного президента в країні вистачає на 100 років, і що один чесний президент у країну приходить раз на 100 років".

Прес-служба також повідомляє, що одеський штаб БЮТ опротестує незаконні дії обласної територіальної виборчої комісії, що провела у суботу ввечері повторне жеребкування по формуванню списку по виборам до Одеської облради.

Віце-мер Одеси Курінний, який взяв відпустку на час виборчої кампанії, нагадав, що "проведення повторного жеребкування відповідно до чинного законодавства можливе тільки за рішенням суду".

Унаслідок повторного жеребкування "Блок Юлії Тимошенко позбавили першого місця в "обласному" бюлетені, фактично замінивши його провладним блоком "Наша Україна", - констатував він.

З першого рядка бюлетеня БЮТ перевели на 23 місце у списку партій і блоків, а "Нашу Україну" просунули з 27 місця - на перше, зазначає прес-служба блоку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування