Яценюк сміявся над качкою, поки не наситився

Неділя, 19 лютого 2006, 18:27

Міністр економіки Арсеній Яценюк спростовує чутки про можливість свого призначення на посаду прем’єр-міністра після парламентських виборів.

"Мені самому цікаво, звідки взялася ця нісенітниця", - сказав Яценюк в інтерв’ю тижневику "Дзеркало тижня".

"Знаєте, я спочатку голосно сміявся й віджартовувався, але за останній час уже по горло наситився "настійними рекомендаціями" і "переконливими проханнями" щодо кандидатур на посадах віце-прем’єрів", - сказав він.

Реклама:

"Мені здається, що не знаючи, як іншим способом підступитися, хтось спеціально закидає подібні качки, таким чином намагаючись налаштувати проти мене найвпливовіших політиків. Дуже схоже на не дуже вдалу провокацію", - вважає Яценюк.

Водночас екс-міністр з надзвичайних ситуацій Давид Жванія в інтерв’ю "Дзеркалу тижня" назвав чутки, що кандидатура Яценюка на посаду прем’єра з'явилася під час переговорів між "Нашою Україною" та Партією регіонів, "повною маячнею".

"Особисто я і ті люди, із якими я спілкуюся в "Нашій Україні", а спілкуюся я майже з усіма, ніяких переговорів із Рінатом Ахметовим не вели і не вестимуть", - сказав він.

ВІДЕО ДНЯ

"Казати про те, що прем’єр буде неполітичною постаттю, — теж маячня. Після конституційної реформи глава виконавчої влади 50-мільйонної держави мусить бути тільки політичною постаттю. Тому розглядати Яценюка як кандидата на цю посаду неможливо. Він навіть не обговорювався", - зазначив Жванія.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування