Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Купити "Криворіжсталь" Ахметова підштовхнув Янукович

Неділя, 19 лютого 2006, 20:13

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович стверджує, що в нього з власником ФК "Шахтар" Ринатом Ахметовим завжди були більш людські стосунки, ніж ділові.

Про це він сказав під час прямого ефіру на каналі НТН у неділю ввечері.

"У нас з Ринатом Ахметовим завжди були більш людські стосунки, ніж ділові. Хоча, звичайно, ми інколи обмінювалися думками, в основному з приводу економіки та бізнесу. І, звичайно, головною темою в нас завжди був футбол", - розповів Янукович.

Відповідаючи на питання, чи не він намовив Ахметова стати співвласником "Криворіжсталі", Янукович сказав, що це не було його прямою рекомендацією.

"Просто одного разу, коли ми обговорювали цю тему, я сказав, що, звичайно, ми зацікавлені в тому, щоб вітчизняний інвестор перш за все брав участь у приватизації великих державних підприємств", - сказав Янукович.

Коментуючи заяву члена "Нашої України" Давида Жванії про те, що Ринат Ахметов продав 50% свого бізнесу росіянам, Янукович висловив думку, що "пан Жванія повинен рахувати свій бізнес".

"Мені здається, що це не його питання і я думаю, що він не володіє обстановкою", - сказав Янукович.

Він також не відповів на питання, скільки мільйонерів у списку Партії регіонів. "Я звик рахувати гроші в своїй кишені, і тільки в своїй, і в чужих ніколи не рахував", - сказав він.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування