Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко готова розігнати наступний парламент

Понеділок, 20 лютого 2006, 12:11

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що, якщо після виборів "Наша Україна" створить коаліцію з Партією регіонів, її політична сила може ініціювати розпуск парламенту.

"Ми зробимо все, щоб змінити конфігурацію коаліції, або ініціюємо розпуск парламенту", - сказала Тимошенко в інтерв'ю "Комерсанту".

Водночас Тимошенко зазначила, що не хотіла б створювати коаліцію з ким-небудь у наступному парламенті.

"Ми були б щасливі, якби нам не довелося створювати ні з ким коаліцію. Усі ці потворні коаліції постійно вимагають якихось протиприродних обмінів: ви нам свічковий завод, а ми вам як треба проголосуємо", - сказала вона.

Однак, за її словами, "якщо і доведеться створювати коаліцію, то все-таки з якимись природними силами". "Напевно, із соціалістами, можливо, з частиною "Нашої України", - додала Тимошенко.

"Я не кажу, що відійшла від помаранчевих. Навпаки, планую відновити коаліцію в парламенті. Можливо, без деяких осіб особливо непродуктивного характеру", - сказала лідер БЮТ.

Тимошенко також вважає, що блокування опозиційних сил у наступному парламенті не відбудеться.

"(Опозиційна коаліція) неможлива. Вони не дадуть такої кількості голосів", - відзначила вона.

Водночас Тимошенко сказала, що Янукович "дійсно трохи набрав силу, знову обріс якимсь політичним м'ясом, навіть вже і жирок починає нагулювати".

На питання, у чому полягає відмінність між БЮТ і Партією регіонів, Тимошенко сказала:

"Відмінність нашої політичної сили від Януковича не в тому, що в нього було якесь сумне минуле. І не в тому, що він не може, наприклад, відрізнити Ахматову від Ахметова, а я все-таки можу відрізнити".

"У нас же Віктора Федоровича постійно готують політтехнологи. Але й у них теж є межа можливостей. Його підготують, а він виходить на публіку і щось таке говорить, що вся країна розважається декілька тижнів", - додала вона.

Говорячи про результати виборів, Тимошенко зазначила, що вони будуть "мінімально сфальсифіковані".

Однак, за її словами, зараз Україну "уже захлинули хвилі компромату, листівок мерзенного змісту. "В Україні такого рівня бруду ще не було", - додала Тимошенко.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування