Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко не подобається, що "друзі" Ющенка "срібні ложки тирять"

Понеділок, 20 лютого 2006, 13:57

Блок Юлії Тимошенко підпише угоду про створення коаліції помаранчевих сил у майбутньому парламенті лише за умови денонсації газових угод з Росією.

"Ми в коаліційний угоді, яку пропонуємо підписати між тими силами, які разом стояли на Майдані, залишили лише одну умову: денонсація всіх газових угод, повернення до тих угод і цін, які ми мали", - заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко на прес-конференції в понеділок.

За її словами, БЮТ також наполягатиме на притягненні до відповідальності голови НАК "Нафтогаз" Олексія Івченка та міністра промполітики Олександра Плачкова.

"Коаліційна угода нами буде підписана, якщо там буде денонсація газових угод і притягнення до відповідальності тих чиновників, які їх підписували", - сказала Тимошенко.

Водночас Тимошенко зазначила, що партнери БЮТ по майбутній коаліції іноді вдаються до нечесних методів ведення своєї передвиборчої кампанії.

"Коли ми говоримо про об'єднання, а на бенкеті потім хтось срібні ложки тирить, то це нещиро", - зазначила вона.

Вона також зазначила, що хотіла б зустрітися з президентом Віктором Ющенком, для обговорення газових проблем та питання створення коаліції.

На питання щодо пропозиції Романа Безсмертного всім учасникам майбутньої коаліції зустрітися з Ющенком, Тимошенко відповіла:

"Ви знаєте, що останні півроку я просто мрію зустрітись з президентом. Якщо в нього таке натхнення виникло, ми обов'язково відгукнемось на нього. Головне, щоб воно не зникло", - зазначила Тимошенко.

На прес-конференцію Тимошенко прийшла без коси та у джинсах.


Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування