Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко думає, що Луценко з Ахметовим обпилися чаєм

Понеділок, 20 лютого 2006, 15:09

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що міністр внутрішніх справ Юрій Луценко необґрунтовано включив до списку осіб, які були раніше засуджені і є кандидатами у депутати, її соратників.

"Луценко передав списки людей, які є неблагонадійними, до ЦВК. Наприклад у нашому списку є Шкіль, є Шаго, який був репресований, коли нищили мою родину. Луценко просто забув, що проти Шаго були зняті всі обвинувачення, всім зрозуміло, що це були репресії", - сказала Тимошенко на прес-конференції у понеділок.

За її словами, якщо слідувати цій логіці, то до цього списку потрібно було включити Левка Лук’яненка, "який 26 років сидів по таборах, і Турчинова як найбільшого злочинця, проти якого відкривалися кримінальні справи, у тому числі і після захвату Адміністрації Кучми, УТ1".

"Потрібно було і мене туди включати, бо я також була в єдиній справі з Шаго", - додала Тимошенко.

Водночас вона висловила здивування тим, що Луценко не включив до "чорного списку" голову Донецької облради Бориса Колесникова, а також лідера Партії регіонів Віктора Януковича.

"У нас відбулася переоцінка цінностей у міністра внутрішніх справ, і він включив до тих списків тих, кого саме і репресувала влада Кучми, а ті, хто був уособленням влади Кучми, до цих списків не потрапили", - сказала Тимошенко.

"Це говорить про те, що, безумовно, можна чай пити з членом списку Партії регіонів, але ж не допиватися чаю до таких меж, коли плутаєш, хто репресований був, а хто мусить бути під слідством", - додала вона.

Як відомо, Луценко проводив у МВС бесіди з бізнесменом Ринатом Ахметовим, №7 у списку Партії регіонів, і запрошував його "на чай".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування