Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адмінресурс очікують від Януковича

Понеділок, 20 лютого 2006, 16:46

Представник блоку "Наша Україна" Давид Жванія заявляє, що адмінресурс на цих виборах знаходиться в руках опозиції.

"Адмінресурс чітко демонструється в списках Партії регіонів", - заявив Жванія під час інтернет-дебатів, що були організовані сайтом "Телекритика" за участі журналістів регіональних ЗМІ.

"Піскун - № 96. Прокурорський адмінресурс, особливо на Сході й у Криму. Прокурори цих областей не були замінені. Вони будуть прикривати тих, хто буде на місцях фальсифікувати вибори на користь Партії регіонів", - вважає він.

За словами Жванії, 56 номер Партії регіонів Микола Джига представляє "міліцейський адмінресурс", передає його прес-служба.

Ще одним прикладом "адмінресурсу в списках партії Януковича Жванія навів Дмитра Притику, що займає в списку 68 позицію.

"Ківалов - Кідалов №27. Знавець підрахуйства, що відмінно знайомий з технологіями необхідного підрахунку голосів", - заявив Жванія.

"33 особи з корпорації Рината Ахметова в списку, що, по суті, володіють усіма великими підприємствами Донецької області. Всьому іншому Донецьку належать максимум ларьки", - сказав він.

"І це тисячі людей, що у примусовому порядку будуть голосувати за Партію регіонів", - додав Жванія.

Він також навів слова Януковича на телеканалі НТН, які залишилися за кадром.

"Журналісти розповідали про вчорашній ефір (те, що залишилося за кулісами), як про анекдот, про те, як коментував свою відмову їхати в Брюссель Віктор Янукович".

"Майже дослівно це звучало так: "Я не брюссельська капуста... Мені там робити немає чого. З мене капусту? Нехай Солана сюди їде на котлету по-київськи". І такі перли видає лідер Партії регіонів", - сказав Жванія.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...