Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Україну з м’ясом буйвола підставили януковичі?

Понеділок, 20 лютого 2006, 18:12

Парламентська фракція "Наша Україна" обвинувачує Партію регіонів і ряд інших політичних сил у причетності до заборони Росії на ввіз на свою територію українських сільськогосподарських продуктів.

Про це йдеться в заяві фракції "Наша Україна", поширеній у понеділок.

"Як стало відомо фракції “Наша Україна”, організаторами та виконавцями політичної акції зі знищення українського села та українського товаровиробника з невідворотними наслідками для людей стали політичні сили, які або представляють колишню владу Кучми-Медведчука-Януковича, або наближені до їхніх партій", - йдеться в заяві.

"Наша Україна" заявляє, що Партія регіонів "почала створювати Єдиний економічний простір винятково “азійськими” методами, які лише знищують державу та зраджують національні інтереси України".

"Безпосередня причетність Януковича спочатку до газового газавату проти українців, а згодом і до м‘ясо-молочного конфлікту є явним намаганням перетворити Україну на зону впливу кримінальних кланів, де замість законів пануватимуть горезвісні “понятія”, - йдеться в заяві.

"Лицемірна дружба Януковича з “ручними” політиками-“єдиноросами” та його останні лукаві вислови свідчать про те, що Партія регіонів є всього-на-всього рупором кремлівської політики в Україні", - наголошують "нашоукраїнці".

Вони також вказують на те, що “регіонали” "цілеспрямовано грають на ослабленні позицій нашої держави, а відтак і на благополуччі українського суспільства".

"Тільки упродовж жовтня-листопада 2005 року на територію України - в якості давальницької сировини - фірмами, підконтрольними фігурантам списку Партії регіонів, ввезено більше 30 тис. тон м‘яса та м‘ясопродуктів, які без належного контролю були відправлені не імпортеру, а на територію Росії як українська продукція", - говориться в заяві.

“Наша Україна” вважає за необхідне утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України щодо з‘ясування справжніх причин контрабанди м‘яса та м'ясопродуктів через територію України.

"Нашоукраїнці" також заявляють, що "неодноразові поїздки “регіоналів” Януковича до своїх російських патронів не принесуть їм навіть дешевого скороминущого політичного виграшу, бо ні українські селяни, ні виробники, ні держава загалом цього не приймуть, не зрозуміють і не пробачать".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування