Кравчук і Кличко передумали напрошуватися в Європарламент?

Понеділок, 20 лютого 2006, 19:11

Лідер "Опозиційного блоку "Не Так!" Леонід Кравчук і лідер блоку "Пора-ПРП" Віталій Кличко перенесли свої візити до Європарламенту.

Як повідомили "Інтерфакс-Україна" у Європейському парламенті, у засіданні делегації у зв'язках з Україною в четвер візьмуть участь тільки представники Партії регіонів.

У Європарламенті також відзначили, що свою участь у засіданні делегації підтвердили лідери Партії регіонів Раїса Богатирьова і Тарас Чорновіл.

За словами співрозмовника агентства, Кравчук і Кличко висловилися за приїзд іншим разом.

Крім того, 21-22 лютого лідер Соцпартії Олександр Мороз відвідає Брюссель, де візьме участь у засіданні Європарламенту.

Виступ лідера соціалістів у Європарламенті заплановано на 22 лютого.

У засіданні також візьмуть участь: депутат, секретар політради СПУ з міжнародних питань Віталій Шибко й уповноважений представник фракції СПУ в парламенті Микола Рудьковський.

Раніше в Європарламенті виступили: у рамках засідання комітету з іноземних справ - міністр закордонних справ Борис Тарасюк, у рамках засідання делегації у зв'язках з Україною - лідер Блоку Юлії Тимошенко.

Незважаючи на те, що в ЄП запрошували лідер Партії регіонів Віктор Янукович, політик зробив заміну, мотивуючи це внутрішнім рішенням партії.

Раніше також повідомлялося, що за деякою інформацією ініціатива зустрічі з Кличком і Кравчуком виходила не від європарламентарів, а самі політики виявили бажання приїхати до Брюсселю.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News