Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович особисто запустив котел і звинуватив Москаля в брехні

Вівторок, 21 лютого 2006, 11:58

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович взяв участь у запуску автономної міні-котельні в дитячому садку міста Алчевська.

У такий спосіб ПР допомогла жителям Алчевська, потерпілим від техногенної катастрофи під час морозів, повідомляє у вівторок прес-служба Партії регіонів.

"Головна причина трагедії в Алчевську в тому, що державна система, яка склалася у країні, не працює на людей", – заявив Янукович на зустрічі з жителями Алчевська.

За його словами, "під час приватизації Алчевського меткомбінату, соціальна сфера не була забезпечена фінансуванням при її передачі місту. А бюджет Алчевська не в змозі її фінансувати".

"Я точно знаю, що влада в 2005 році не займалася підготовкою до зими. Раніше завжди держава підставляла плече, і кошти завжди виділялися, коли бачили, що міста не в змозі вирішити ці проблеми самі", - додав він.

Янукович також сказав, що "сьогодні власники Алчевського меткомбінату повинні допомогти місту, але головні задачі все-таки має вирішити держава і не перекладати їх на людей, яким і так важко жити".

Янукович також назвав "брехнею" слова луганського губернатора Геннадія Москаля про виділені Алчевську на ліквідацію наслідків катастрофи 67 млн. гривень.

"Ця брехня, таких коштів сьогодні в обласній скарбниці немає", – підкреслив Янукович.

Під час подорожі в Алчевськ Янукович також має намір відвідати квартири ветеранів Алчевська, потерпілих від аварії, взяти участь у мітингу на центральній площі міста.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування