Луценко не крав сам у себе диктофон

Вівторок, 21 лютого 2006, 16:47

Головне управління МВС у Криму спростовує інформацію партії "Русский блок" про нібито крадіжку диктофона в одного з журналістів під час прес-конференції міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.

"Непорозуміння відбулося між журналістами, які банально переплутали абсолютно однакові диктофони і відразу, не виходячи за межі території, врегулювали помилку", - йдеться у повідомленні центру громадських зв'язків ГУ МВС в АРК, повідомляє Обком.

Раніше Кримська республіканська організація партії "Русский блок" повідомляла про те, що під час прес-конференції Луценка в кримському Головкомі міліції в однієї з журналісток "потягли новий диктофон".

"Після недовгих пошуків і "очної ставки", виявилося, що даний предмет потяг один із працівників структурного підрозділу ГУ МВС України в АРК. Сьогодні диктофон повернуто законній власниці", - йшлося у повідомленні прес-служби.

Крім того, "Русский блок" заявляв, що на прес-конференцію з Луценком не запросили "представників опозиційних новому режимові ЗМІ".

"Може це краще - інакше, на кого відразу б упала підозра "помаранчевого" міністра здогадатися не важко. Тоді б у пана Луценка міг з'явитися черговий "привід", і він напевно б улаштував нову "незалежну" і, звичайно, "викривальну" прес-конференцію", - йшлося в прес-релізі.

Центр громадських зв'язків МВС також спростував це твердження.

За інформацією міліції, повідомлення про проведення прес-конференції було розміщено на офіційному сайті кримського Головкому.

"Про жодні обмеження і вибірковість не може бути і мови, тому що крім цього співробітниками Центру громадських зв'язків здійснювалося додаткове широке інформування ЗМІ по телефону, - йдеться в повідомленні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування