Нашоукраїнці сподіваються, що Тимошенко підписала правильну угоду

Вівторок, 21 лютого 2006, 16:49

Підписання лідером БЮТ Юлією Тимошенко угоди про утворення коаліції, свідчить про те, що вона визнала президента Віктора Ющенка лідером помаранчевого об'єднання.

"Підписання Юлією Тимошенко договору про утворення помаранчевої коаліції в односторонньому порядку, і направлення цього договору президенту Ющенку свідчить про те, що головна розбіжність переговорів щодо визнання лідером помаранчевої коаліції Віктора Ющенка вирішена", - зазначила керівник інформаційного департаменту блоку "Наша Україна" Тетяна Мокріді.

"Підписання угоди Юлією Тимошенко засвідчило, що вона визнала Ющенка лідером помаранчевої коаліції", - додала вона.

Мокріді також підкреслила, що для "Нашої України" головним було відродження помаранчевої коаліції, передає прес-служба блоку.

За її словами, тільки виникає питання - чому лідерка БЮТ не направила договір ще двом учасникам коаліції – Блоку ПРП-Пора та Блоку Костенка-Плюща.

"Сьогодні зранку попередньо погоджений текст угоди був розісланий керівником виборчої кампанії Блоку "Наша Україна" Романом Безсмертним усім лідерам БЮТ, СПУ, ПРП-Пора, Блоку Костенка-Плюща", - сказала Мокріді.

"Сподіваюсь, що Тимошенко підписала саме цей текст угоди, оскільки останнім часом ми ледь не щодня були свідками її полярних позицій. Тому свого часу "Нашою Україною" й було зроблено заяву, в якій Юлії Тимошенко пропонувалися, нарешті, сказати "так" чи "не так" помаранчевій коаліції", – зазначила вона.

Вона також зазначила, що у вівторок увечері відбудеться політрада "Нашої України", на якій буде затверджено текст угоди.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News