Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Від Омельченка вимагають відзвітуватися, скільки він витрачає на жінок

Середа, 22 лютого 2006, 11:22

Міністра внутрішніх справ Юрія Луценка просять роз'яснити свої заяви про наявність у виборчому списку "Опозиційного блоку "Не ТАК" до Верховної Ради АРК осіб, що мають непогашену судимість.

Відповідний запит депутата Юхима Фікса зачитав віце-спікер парламенту Адам Мартинюк у середу.


Як відомо, раніше Луценко заявив, що в його розпорядженні є список осіб з непогашеною судимістю, прізвища яких присутні у виборчих списках різних партій і виборчих блоків.

Цей список було передано на розгляд Центральної виборчої комісії.

Верховна Рада також направила запит депутата Ігоря Шарова до прем'єра, міністра внутрішніх справ, міністра будівництва, архітектури і житлово-комунального господарства, а також генпрокурора щодо розслідування діяльності групи компаній "Еліта-Центр" і залучення до відповідальності за присвоєння коштів покупців житла.

Верховна Рада також направила запит депутата Володимира Яворівського до прем'єра з приводу приховування урядовими структурами інформації про спорудження в зоні Чорнобильської АЕС могильника для ядерних відходів на підставі угод, укладених між НАЕК "Енергоатом" і американської компанії "Холтек Інтернешнл".

Останнє, за словами депутата, відбулося без обговорення з громадськістю і перетворює територію України на смітник радіоактивних відходів.

Крім того, депутат Леонід Черновецький направив депутатське звернення до голови Київської міськради і Київської міськдержадміністрації Олександра Омельченка щодо витрати коштів міського бюджету.

"Як постійно повідомляється в засобах масової інформації, з ініціативи очолюваних Вами Київради і Київської міськдержадміністрації щорічно з нагоди Міжнародного жіночого дня, Дня захисника Вітчизни для киян влаштовуються різноманітного роду святкові заходи", - йдеться в запиті.

Черновецький просить Омельченка повідомити, якими нормативними актами Київради і КМДА "передбачалися подібні витрати (по роках, з початку 2002 року по 2005 рік), які саме суми коштів з міського бюджету витрачалися щораз на підставі цих рішень".

Черновецький просить також повідомити, які суми коштів з міського бюджету планується витратити на ці цілі протягом лютого-березня 2006 року.


Ліга, УНІАН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...