Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Хрещений батько" Ющенка кличе Януковича у помаранчеву коаліцію

Середа, 22 лютого 2006, 12:34

Один з лідерів блоку Костенка-Плюща Іван Плющ виступає проти того, щоб відмовлятися від співробітництва з Партією регіонів у майбутній коаліції й у парламенті.

На прес-конференції в середу Плющ заявив, що він вважає помилковою і шкідливою декларовану деякими політичними силами відмову від співробітництва з Партією регіонів.

"Вони ж лідирують у рейтингах", - сказав він, слова якого наводять Українські новини.

З його слів, у новому парламенті блок Костенка-Плюща має намір запропонувати всім політичним силам створити коаліцію, власний проект договору якої блок уже розробив.

Плющ сказав, що не вірить у те, що Партія регіонів може сформувати правлячу коаліцію, але водночас не згодний з тим, щоб відмовлятися від співробітництва із цією політичною силою.

Плющ зазначив, що якщо Партія регіонів визнає принципи, за якими буде сформовано коаліцію, то вона повинна взяти участь у ній.

Як повідомлялося, раніше блок Юлії Тимошенко й "Пора-ПРП" заявляли, що не мають наміру співпрацювати з Партією регіонів для створення коаліції в майбутньому парламенті.

У середу блок Костенка й Плюща, який бере участь у переговорах про створення коаліції з блоком "Наша Україна", БЮТ, Соцпартією та "Громадянським блоком "ПОРА-ПРП", запропонував свій варіант коаліційного договору всім політичним силам.

Плюща вважають політичним хрещеним батьком президента Віктора Ющенка.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...