Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" кличе Тимошенко до спільних меблів

Середа, 22 лютого 2006, 15:26

Підписання лідером БЮТ Юлією Тимошенко коаліційної угоди в односторонньому порядку носить ультимативний характер, вважають у Блоці "Наша Україна".

Про це сказав заступник керівника виборчої кампанії Блоку Роман Зварич на прес-конференції у середу, повідомляє прес-служба "Нашої України".

"Це суттєво змінює саму сутність документа – в такому випадку він починає носити характер ультиматуму”, - казав Зварич.

За його словами, всі учасники переговорного процесу "висловили своє здивування з приводу такого одностороннього підписання угоди Тимошенко, в тому числі і президент".

"Мені здається, що нам потрібно взяти маленьку паузу, комусь вгамувати особисті амбіції і зрозуміти, що цілі різних політичних сил під час виборчого процесу не можна ставити вище, ніж вимоги, поставлені перед нами українським Майданом – відновлення помаранчевої коаліції”, - сказав Зварич.

“Всі учасники мають ще раз сісти за спільний стіл і визначити дату й місце підписання документа. За будь-якого ходу переговорів, ми продовжимо працювати над створенням помаранчевої коаліції і підпишемо її у присутності народного президента Віктора Ющенка”, – переконаний він.

Як відомо, член БЮТ Олександр Турчинов у середу заявив, що БЮТ виконуватиме умови власного варіанту коаліційної угоди, незалежно від того, приєднаються до неї інші політичні сили, чи ні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування