Путін привітав Ющенка сухо, а Черномирдін розповів про дружбу народів

Четвер, 23 лютого 2006, 08:36

Президент Росії Володимир Путін привітав українського президента Віктора Ющенка з Днем народження.

Як повідомили Лізі в Посольстві Росії в Україні, Путін розраховує, що "сталий конструктивний діалог буде повною мірою сприяти поглибленню двосторонньої співпраці".

"Нарощування позитивного потенціалу російсько-українських відносин відповідає довгостроковим інтересам наших народів", - переконаний президент Росії.

Свої привітання Ющенку направив і посол Росії Віктор Черномирдін. Він упевнений, що спільними зусиллями Україні і Росії вдасться "зберегти і збільшити славні традиції плідної співпраці у всіх напрямках".

"Прагнення мільйонів росіян і українців до дружби і співпраці є яскравим доказом непорушності вікового братерства між російським і українським народами. Російське керівництво і надалі має намір твердо дотримуватися курсу на розвиток з Україною відносин стратегічного партнерства", - йдеться в посланні Черномирдіна.

Як повідомляє прес-служба президента, Ющенко одержав привітання також від президентів Узбекистану Іслама Каримова, Туркменістану Сапармурата Ніязова, прем'єр-міністра Грузії Зураба Ногаїдели.

Як відомо, 23 лютого Ющенку виповнюється 52 роки.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування