Заступники Омельченка падали на трибуну, лобіюючи "Еліта-цент"?

Четвер, 23 лютого 2006, 12:43

Заступник голови партії "Реформи і Порядок" Володимир Бондаренко звинувачує заступників Омельченка в лобіюванні видачі земель під будівництво "Еліта-центр".

Про це він заявив у середу з трибуни Верховної Ради, повідомляє прес-служба партії "Реформи і Порядок".

"Я хочу, щоб вивчили стенограми засідань Київради, коли виділялась земля під "Еліта-центр" і її підрозділи. Хто лобіював? Там заступники Омельченка виступали і кидалися на трибуну для того, щоб видати цю землю. А він підписував усі документи”, - заявив Бондаренко.

За його словами, "треба подивитися скільки грошей пішло на клуб "Арсенал", який фінансується незрозуміло для чого, як дорога іграшка київського мера, за київські міські гроші".

"Я хочу сказати, що все це є корупція. І тому, коли ми говоримо про те, що і хто розслідує, то комісія, яку створив Омельченко, схожа на ту комісію, про яку говорив Дзержинський: "Якщо хочете зам’яти будь-яку справу, створіть комісію". Її створив Омельченко з тих, хто причетний до корупції, до цього скандалу", – наголосив депутат.

"Я хотів би запитати сьогодні з цієї трибуни генпрокурора, РНБО та й самого президента: скажіть, куди поділася кримінальна справа, в якій фігурує прізвище народного депутата Михайла Поживанова, з відомства якого зникло 600 тисяч доларів? Ці гроші зникли через банк "Хрещатик" і прибалтійський "Парекс-банк", - сказав Бондаренко.

"Чотири справи заведено було свого часу на ще одного заступника Омельченка, пана Лисова. На жаль, він сьогодні у вашому списку", - додав він.

"Корупція не має абсолютно ніякого політичного обличчя. Вона вражає як помаранчевих, так і біло-блакитних", - підкреслив Бондаренко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування