Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко розповів Путіну, що таке українська мова

Четвер, 23 лютого 2006, 12:46

Президенти України та Росії Віктор Ющенко та Володимир Путін провели телефонну розмову, у якій обговорили політичну ситуацію в обох країнах.

У ході розмови сторони обмінялися думками стосовно розвитку українсько-російських відносин, повідомляє прес-служба Ющенка.

Глави держав також порушили питання щодо рішення Верховної Ради Криму про проведення референдуму про статус російської мови.

Ющенко підкреслив, що сьогодні в Україні створено необхідні умови для задоволення гуманітарних потреб усіх національних громад і з розвитком мов не існує проблем.

Водночас він підкреслив, що згідно з Конституцією України, державною мовою в нашій державі є українська.

Також президенти обговорили питання врегулювання ситуації, що склалася із постачанням української продукції тваринництва до Росії.

Глави держав відзначили, що у вирішенні проблеми зацікавлені обидві сторони. У розмові також йшлося про те, що профільні міністерства двох країн вже обмінялися своїми пропозиціями щодо врегулювання ситуації і найближчим часом буде знайдено спільні шляхи її вирішення.

Раніше повідомлялося, що Путін привітав Ющенка з днем народження і побажав успіхів як йому особисто, так і всій Україні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...