Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко підозрює Януковича і Єханурова у "маніакальній боягузливості"

Четвер, 23 лютого 2006, 13:23

Блок Юлії Тимошенко звинувачує своїх опонентів з "Нашої України" та Партії регіонів у зриві проекту дебатів на каналі "1+1".

Про це йдеться в заяві БЮТ.

В ній зокрема наголошується, що блок Тимошенко "наполягаючи на дебатах Юлії Тимошенко з Віктором Януковичем та Юрієм Єхануровим, вельми здивований маніакальною боягузливістю політиків, які всіляко уникають зустрічей у прямому ефірі з представниками БЮТ".

Зокрема, зазначається в повідомленні, 22 січня на радіо "Ера" мала відбутися розмова Миколи Азарова з Олександром Турчиновим.

"Однак, за годину до ефіру представники Азарова поінформували радіостанцію, що Миколі Яновичу треба негайно відбути до Донецька. Втім, надзвичайна завантаженість пана Азарова не завадила йому того ж дня подискутувати з Петром Порошенком", - зазначає прес-служба.

Також вона повідомляє, що Роман Безсмертний відмовився дебатувати на "5 каналі" з заступником керівника БЮТ Миколою Томенком.

"Нарешті, 22 лютого стало очевидно, що Юрій Єхануров прагне за будь-яку ціну уникнути дебатів з Юлією Тимошенко в рамках дискусійного проекту, запланованого на каналі "1+1" - не кажучи вже про Віктора Януковича, який злякався настільки, що взагалі не подавав заявки на участь у теледебатах.

БЮТ закликає Януковича та Єханурова - вже не як політиків, а просто як чоловіків - не боятися зустрічі з Тимошенко", - говориться в заяві.

БЮТ наголошує на Томку, що в виборчих перегонах є три політичні сили-лідери: Блок Юлії Тимошенко, Партія регіонів та "Наша Україна". Тому самі ці сили мають дебатувати між солбою

"23 лютого - останній день, коли існує ще технічна можливість організувати телевізійні дебати на каналі "1+1". Блок Юлії Тимошенко закликає Віктора Януковича та Юрія Єханурова не ігнорувати цей проект і вийти нехай на гостру, але відверту й чесну дискусію з Юлією Тимошенко", - йдеться в заяві.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
16:04
Сповільнення інфляції у річному вимірі у квітні зупинилося – Держстат
15:59
Росіяни захопили 4 селища на Харківщині, намагаються просунутися до Вовчанська – джерела
15:50
У Львові відкрили найбільший в Україні центр протезування: забезпечить 1200 протезів на рік
15:35
Звільнення для догляду за хворою дитиною: хто з військових може ним скористатися
15:27
За 2023 рік "Укренерго" погасило боргів перед учасниками енергоринку на 25 мільярдів
15:25
Україна наполягає, щоб в угоді про вступ в ЄС не було територіальних обмежень
15:20
Апеляція ВАКС залишила без змін запобіжний захід для ексміністра Сольського
15:18
Ворог масовано обстрілює Харківщину: є загиблі й поранені серед цивільних – ОВА
15:18
Майже мільярд доларів з металургії: Україна наростила виручку від експорту чорних металів
15:10
Міноборони: На Харківщину, де намагаються прорватися росіяни, направили резерви
Усі новини...
Реклама: