Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко дорікнула Ющенку за Суркіса і "солоденьку демократію"

Четвер, 23 лютого 2006, 20:40

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко наполягає на тому, що "Наша Україна" продовжує переговори про створення коаліції у майбутньому парламенті з Партією регіонів Віктора Янукович.

"Я знаю, що реальні розмови і реальні переговори "Наша Україна" веде з Регіонами", - сказала Тимошенко в ефірі телеканалу Тоніс у четвер.

Вона зазначила, що "Наша Україна" не підписала її варіант угоди через те, що там містився пункт про неможливість створення коаліції з Партією регіонів.

"Чесніше було не материти цю угоду, в тому числі і президенту, а сказати чесно, що їх не влаштовує, щоб відповідальність несли ті, кого на Майдані називали бандитами", - сказала Тимошенко.

За її словами, "Наша Україна" набирає рейтинг на критиці її дій та її політичної сили.

"Якщо б я виїхала за територію Україну, "Наша Україна" не набрала б і 3%, ні на кому було б пі-ар робити, мене не було б... Знаєте, як гарна невістка...", - сказала Тимошенко.

Тимошенко також розкритикувала президента Віктора Ющенка за залучення олігархів до фінансування меценатських проектів.

"Я була шокована, що Ющенко зібрав Пінчука, Суркіса, Боголюбова, Новинського та інших олігархів, які стали меценатами і принесли 26 мільйонів доларів на Мистецький Арсенал... Мені ця солоденька фальшива демократія не подобається, коли олігархи, які руйнували країну, перетворюються на меценатів", - сказала вона.

Критикуючи дії прем’єра Юрія Єханурова, Тимошенко звинуватила його у лояльності до олігархів, зокрема, у тому, що він "повернув родині Кучми всі землі аеропорту Бориспіль".

"За такі речі, які робив Єхануров Януковича на вилах винесли б, за такі речі ми акцію "Україна без Кучми" проводили", - сказала вона, коментуючи результати газових угод з Росією.

"Я не погоджуюся з Єхануровим, коли він зробив компроміси всім і абсолютно усунувся від відповідальності", - сказала Тимошенко.

"Можливо, за це на мистецький Арсенал (олігархи) кинуть кістку", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...