Ахметов розбереться зі ЗМІ-наклепниками

П'ятниця, 24 лютого 2006, 10:21

Прес-секретар Рината Ахметова Олена Довженко називає неправдою обвинувачення на його адресу, що з'явилися днями в пресі.

"Безпідставні обвинувачення на адресу Ахметова, що з'явилися 22 лютого в публікаціях на деяких Інтернет-сайтах, є не більш ніж спробою витягти на світло старі пов'язані з трагічними подіями обвинувачення на його адресу, які давно були визнані судом неспроможними", - говориться в розповсюдженій у п'ятницю заяві прес-секретаря.

Довженко підкреслює, що юристи Ахметова аналізують поширену в ЗМІ інформацію "і найближчим часом вживуть заходів по притягненню до відповідальності авторів цих брехливих і наклепницьких заяв".

"З нашого боку не буде жодних додаткових коментарів, поки не буде знайдене джерело цих зловмисних і не відповідаючих дійсності заяв і не визначені юристами подальші необхідні правові кроки", - зазначається в заяві прес-секретаря.

У поширеній ЗМІ інформації про засідання Апеляційного суду Донецької області за обвинуваченням колишнього майора міліції В'ячеслава Синенка в організації вибуху на стадіоні "Шахтар" наводилися висловлювання підсудного про свою роботу в міліції, зокрема, про затримання якогось Рухманова, що його Синенко назвав "бойовиком Рината Ахметова".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...