Янукович мріє поговорити з Ющенком. У "Нашій Україні" зраділи, що він прокинувся

П'ятниця, 24 лютого 2006, 13:50

Лідер Партії Регіонів Віктор Янукович заявив, що готовий провести теледебати тільки з президентом Віктором Ющенком і прем'єром Юрієм Єхануровим.

"Я хотів би провести теледебати з Віктором Ющенком. Це моя мрія", - заявив він у п'ятницю на прес-конференції на Макіївському металургійному заводі.

За словами Януковича, він також не проти провести теледебати з Юрієм Єхануровим. При цьому він підкреслив, що ні з ким іншим теледебатувати він наміру не має.

Янукович також попросив журналістів запитати в Ющенка, чи готовий він до дебатів з ним, передає Остров.

Водночас керівник керівник прес-служби "Нашої України" Тетяна Мокріді, коментуючи заяву Януковича про бажання дебатувати з Ющенком, сказала:

"Ми щасливі, що Віктор Федорович нарешті прокинувся, і з нього зняли інформаційну блокаду його штабісти".

"Ще більше місяця тому ми запрошували Віктора Януковича на дебати, і дуже добре, що він прийняв нашу пропозицію і перестав ховатися за спини своїх політтехнологів", - сказала вона, повідомляє прес-служба "Нашої України".

На питання, чи можливі дебати Януковича з Ющенком, Мокріді сказала, підкресливши, що це її особиста точка зору, що такі дебати неможливі в принципі.

"Про це не може бути і мови. Віктор Ющенко про все поговорив з Януковичем торік, коли обидва були кандидатами в президенти. Очевидно, Віктор Федорович забув, що зараз наближаються парламентські, а не президентські вибори. Тому потрібно говорити про інший формат дебатів - Януковича з Єхануровим", - підкреслила Мокріді.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування