Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко "дружньо" попросив Тимошенко "не розбивати серця"

П'ятниця, 24 лютого 2006, 13:57

Блок "ПОРА-ПРП" закликає блок Юлії Тимошенко відмовитися від однобічного підписання власного проекту угоди про створення коаліції у Верховній Раді та включитися в процес переговорів.

"Якщо угоду не буде підписано у найближчі кілька днів, то ймовірність її підписання впаде до нуля", - заявив журналістам один з лідерів блоку "ПОРА-ПРП".

Раніше у п’ятницю, як повідомляє "Інтерфакс-Україна", близько 30 представників блоку прийшли до офісу БЮТ у Києві з плакатами: "Юля, не розбивай серця "помаранчевим виборцям", "Справедливість є. За неї варто підписатися".

До місця акції підійшла також колона з кількох десятків молодих людей, що назвалися членами громадської організації "Чорна "ПОРА". На їхніх плакатах були гасла: "Юля, ми з тобою!", "Настав час підтримати Юлю". Вони заявляли, що повністю підтримують позицію Тимошенко.

Водночас, як сказано у повідомленні прес-служба Пори-ПРП, "близько півсотні активістів ПОРИ стали дружнім пікетом" під офісом БЮТ.

"Ми прийшли з дружніми намірами об’єднання всіх демократичних сил України. На перепоні підписання угоди стоїть лише позиція Юлії Володимирівни. Але ми впевнені, що позиція ПОРА-ПРП та мільйонів громадян нашої Батьківщини нарешті буде почута, і Юлія Володимирівна знайде в собі сили відмовитися від власних амбіцій заради реалізації ідеалів свободи та справедливості", - наголосив один із лідерів ПОРА-ПРП Євген Золотарьов.

Також, як сказано у повідомленні, майже годину активісти блоку ПОРА-ПРП біля стін "фортеці БЮТ" скандували: "Разом нас багато! Угоду – підписати!".

"Цікаво, що прихильники Тимошенко влаштували антипікет, привівши натовп студентів з технікумів та вузів столиці. Молодь, яка прийшла з транспарантами "Пора підтримати Юлю" та "Юля – наш прем’єр", намагалася перекричати ПОРУ, але потім таки здалася і притихла", - йдеться у повідомленні.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування