Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний продовжує домовлятися, незважаючи на Тимошенко

П'ятниця, 24 лютого 2006, 15:49

Блок "Наша Україна" продовжує проводити переговори з приводу формування помаранчевої коаліції, у тому числі учасником переговорів є Блок Юлії Тимошенко.

"Ми на сьогоднішній день ведемо переговори, щоб одержати більшість у парламенті, і щоб здійснювалася законодавча діяльність", - сказав керівник передвиборної кампанії блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний у п'ятницю на зустрічі з членами Американської торговельної палати.

Разом з тим він зазначив, що "Наша Україна" продовжує переговори в рамках помаранчевої коаліції і "шукає варіанти, що дадуть можливість створити більшість у парламенті".

За словами Безсмертного, на сьогоднішній день проходить "робота з формування коаліції".

"Ми сьогодні ведемо переговори, вони йдуть у нормальному діловому руслі. Шукаємо варіанти, щоб можна було підтримати програму", - сказав він.

Безсмертний зазначив, що тема газу і тема ядерних відходів це "привнесені і фрагментарні теми".

"Ми зможемо досягти успіху", - зазначив він.

Відповідаючи на питання про те, що для блоку "Наша Україна" буде перемогою: особиста перемога або перемога помаранчевої коаліції, Безсмертний сказав: "Треба перемагати разом, перемогти коаліцією. Пошук компромісу це і є перемога".

Говорячи про те, чи є серед учасників переговорів зі створення помаранчевої коаліції БЮТ, Безсмертний відповів ствердно.

Він також повідомив, що в п'ятницю блок "Наша Україна" провів відповідні переговори з блоком "ПРП-Пора" і Соцпартією.

"У понеділок ці переговори будуть продовжені. Є шанс відновити помаранчеву коаліцію", - зазначив керівник передвиборчої компанії блоку, підкресливши при цьому, що "відносини з Тимошенко не грають жодної ролі".

"Інтерфакс-Україна"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування