Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко обурена, що нашоукраїнці в "істериці" проігнорували Мороза

П'ятниця, 24 лютого 2006, 16:23

Блок Юлії Тимошенко закликає блок "Наша Україна" до чесного ведення виборчої компанії та рекомендує не робити собі рекламу на "дешевих скандалах".

Як йдеться у заяві блоку, поширеній в п’ятницю, "провокаційні заяви НСНУ стають єдиною формою діяльності Уряду та виборчого блоку "Наша Україна".

Раніше Блок "Наша Україна" звинуватив БЮТ, Литвина та Партію регіонів у зраді національних інтересів через голосування у Верховній Раді щодо подолання вето президента на Закон "Про місто-герой Севастополь".

"БЮТ закликає "Нашу Україну" до чесного ведення виборчої компанії та рекомендує не робити собі рекламу на дешевих скандалах, навіть для того, щоб зупинити тенденції тотального падіння довіри до НСНУ", - зазначено в заяві.

Також у заяві відмічається, що "БЮТ розцінює істеричні заяви "Нашої України" щодо голосування за подолання президентського вето на закон про Севастополь, як інформаційну ширму, якою НСНУ намагається прикрити факт проведення переговорів з Партією регіонів".

Як ідеться в документі, метою переговорів НСНУ та Партії регіонів є "формування спільного альянсу за моделлю меморандуму "Ющенко-Янукович" та відвернути увагу громадськості від актуальних питань.

"Блок Юлії Тимошенко вважає фантазії НСНУ щодо різних "неприродних коаліцій" незграбними та чудними. Вже хоча б тому, що за подолання вето голосувала у повному складі фракція Соціалістичної партії – партнер НСНУ по урядовій коаліції", - зазначено в заяві.

Також в заяві звертається увага на те, що "Тимошенко ще 21 лютого 2006 року поставила свій підпис під угодою про створення коаліції патріотичних сил, одним з ключових пунктів якої є зобов’язання не вступати в жодні союзи з Партією регіонів".

"Наша Україна" вилучила цей пункт зі свого варіанту угоди, що свідчить про її істинні наміри об’єднатися у наступному парламенті з Януковичем", - зазначається в заяві.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування