Янукович зізнався, що Ющенко залякав 8-годинною промовою

П'ятниця, 24 лютого 2006, 18:10

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що головна боротьба на парламентських виборах ведеться між "Нашою Україною" і його політичною силою.

"Вибір на майбутніх виборах 26 березня буде між двома командами – "Нашою Україною", на чолі якої стоїть президент Ющенко, і Партією регіонів", - сказав Янукович в ефірі телеканалу "Україна".

Янукович додав, що Ющенко, "не соромлячись", підтримує "Нашу Україну", "хоча він говорив, що він президент України, а не однієї партії".

"Ми готові отримати владу з рук наших виборців. Ми будемо в будь-якому випадку поважати вибір людей, не займаючись з'ясуванням відносин з виборцями", - додав він.

Янукович у черговий раз розкритикував дії влади в економічному секторі, охарактеризувавши загальне положення в ньому як "не кризу, а катастрофу".

"На жаль, ще місяць ця влада буде займатися бєспрєдєлом і штовхати країну в прірву", - зазначив він.

За словами Януковича, влада поставила перед собою задачу "за будь-яку ціну перемогти Партію регіонів, тому що немає іншої сили, яка могла б їй протистояти".

Янукович не зміг відповісти на запитання про можливість створення коаліції в майбутньому парламенті з представниками опозиційних політичних сил.

"У парламенті, звичайно ж, ми будемо дивитися, з ким об’єднуватися і як об’єднуватися", - сказав він.

Лідер Партії регіонів також відкинув закиди у використанні його політичною силою методів чорного піару.

"Ми ніколи не займалися чорним піаром, тому що потрібно дивитися в майбутнє, у нас є свої принципи. Головне для нас – це підходи для вирішення проблемних питань", - сказав Янукович.

Говорячи про справу щодо сепаратизму, за якою проходить, зокрема, його соратник, голова Луганської облради Віктор Тихонов, Янукович назвав її "надуманою".

"Це надумана справа, спрямована на те, щоб залякати наших виборців, які підтримували нас, а потім керувати, щоб ми стали слухняними", - сказав він.

"Звичайно, багато чого їм удалося, особливо на початку... Ми пам'ятаємо ті повчальні промови (Ющенка) по 8 годин у Донецьку, коли не випускали з залу людей... І справа про сепаратизм – це той самий сценарій: одну частину України обдурити, а іншу поставити на коліна, залякати", - зазначив Янукович.

За його словами, владі це "не вдалося". "Першу частину України залякати не вдалося, а друга частина України дуже розчарована", - сказав Янукович, підкресливши при цьому, що не розділяє Україну.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News