Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко збирається в гості до Єханурова

Субота, 25 лютого 2006, 10:48

Уряд на засіданні в середу, 1 березня, за участю президента Віктора Ющенка має намір підвести підсумки своєї роботи в 2005 році.

Про це повідомив прем’єр Юрій Єхануров на імпровізованому мітингу перед жителями райцентру Валки Харківської області у суботу.

"У середу підведемо підсумки на засіданні уряду за участю президента", - сказав він.

Єхануров назвав головним досягненням уряду збільшення в півтора рази надходжень у держбюджет, що відбулося, незважаючи на уповільнення темпів економічного росту.

Прем'єр відзначив, що в січні й лютому 2006 року бюджет також виконується добре. За його словами, уряд має намір прискорити роботу з затвердження всіх порядків розподілу коштів по бюджетних програмах, щоб вони раніше надійшли на місця.

Крім того, Єхануров повідомив, що уряд продовжив до 1 липня 2006 року терміни погашення заборгованості за житлово-комунальні послуги за рахунок знецінених внесків в Ощадбанку колишнього СРСР.

Раніше термін видачі рахункових чеків для погашення заборгованості за ЖКГ вкладникам Ощадбанку колишнього СРСР продовжувався до 12 грудня 2005 року.

На питання про можливості преференції в компенсації внесків, що знецінилися, людям похилого віку, Єхануров сказав, що це повинно бути завданням для нової Верховної Ради.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування