Єхануров наплював на помаранчевих і біситься через експерименти

Субота, 25 лютого 2006, 12:46

Прем'єр Юрій Єхануров заявляє, що міністерства й інші відповідальні структури затягують скасування рішень про незаконну видачу ліцензій на користування надрами.

Про це він сказав у суботу в Полтаві на нараді, присвяченій надрокористуванню, додавши, що це не дозволяє державі нарощувати видобуток нафти і газу.

"Мені дуже не подобається те, що протягом останніх двох місяців я говорю про ці речі, а міністерства роблять вигляд, що вони працюють", - сказав прем'єр.

"Я розумію, які прізвища стоять за цим. Мені плювати на всі ці прізвища, не залежно від того, якого вони кольору - помаранчевого або синьо-білого. Мені все одно - треба дати зараз країні газ, і ми це зробимо", - додав він.

Перший заступник міністра охорони природного середовища Степан Лизун повідомив, що з 611 дозвільних документів, по яких Генеральна прокуратура дала розпорядження про скасування, за підсумками детального аналізу безумовному анулюванню підлягають 244, у тому числі 70 - на нафтогазові родовища.

За його словами, у понеділок ця інформація буде розглянута на розширеній колегії Генпрокуратури.

У відповідь на цей виступ Єхануров сказав: "Я готовий на сайті Кабінету міністрів України розмістити прізвища. Або ви їх покриваєте, або вас затисли. Три місяці товчемо воду в ступі, але жодного родовища не додалося. Ось, що мене буквально бісить".

Прем'єр ще раз нагадав, що перед країною стоїть завдання в півтора рази наростити видобуток газу якнайшвидше, тому що "наступну зиму будуть експерименти над нами".

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування