Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Давидовичу не хочуть казати, скільки готувати паперу

Субота, 25 лютого 2006, 13:34

Усі члени Центральної виборчої комісії в понеділок і вівторок будуть працювати в регіонах для того, щоб ознайомиться з роботою окружних виборчих комісій.

Про це в інтерв'ю журналістам у суботу повідомив голова ЦВК Ярослав Давидович.

Він відзначив, що на сьогоднішній день уже "на повний хід" йде друкування бюлетенів, однак є проблеми з наданням окружними виборчими комісіями інформації про кількість виборців на кожній виборчій дільниці.

Глава ЦВК підкреслив, що для кожної виборчої дільниці будуть виготовлені "іменні бюлетені" по виборам народних депутатів. Тому дуже важливо, щоб інформація про кількість виборців була якомога більш точною.

Разом з тим, на сьогоднішній день ще 17 окружних комісій не подали інформацію про остаточну кількість виборців. Зокрема, це по шести округам у Донецькій і Дніпропетровській областях.

Давидович також повідомив, що на сьогоднішній день ще не сформовані в повному складі близько 1000 виборчих дільниць. Разом з тим, сьогодні окружкоми працюють над тим, щоб знайти власні кандидатури для включення до складу комісій, оскільки відповідних подань від партій не було.

Глава ЦВК не став називати партії і блоки, що не представили своїх представників до складу дільничних комісій. Разом з тим він заявив, що після виборів "ЦВК все назве".

Давидович також висловив побоювання, що в зв'язку з великою кількістю бюлетенів, а також існуванням двох списків виборців у день голосування на виборчих дільницях будуть "досить напружена ситуація".

***

Дніпропетровська міська комісія зафіксувала факт порушення передвиборної агітації одним з кандидатів на посаду міського голови, заявив заступник голови міської виборчої комісії Олександр Парубець.

В інтерв'ю "Інтерфакс-Україна" він повідомив, що члени виборчої комісії зафіксували факт невідповідності тиражу газети "Вісник Придніпров’я" фактичному тиражу газети, що знаходився на складі однієї з фірм-розповсюджувачів.

У газеті, за словами Парубця, свої передвиборні матеріали розмістив один з кандидатів на посаду міського голови Дніпропетровська, депутат міської ради Олег Кужман.

За даним фактом співробітники міліції склали протокол, матеріали в справі будуть передані в податкову інспекцію. Кількість екземплярів газети в 4-5 разів перевищувала зазначений тираж.

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування