Янукович розкрив таємні наміри індусів і помаранчевих

Субота, 25 лютого 2006, 18:17

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що найближчим часом постачання вітчизняної сировини на "Криворіжсталь" скоротяться на 20%.

Про це він сказав, відповідаючи на питання журналістів у м. Макіївка Донецької області, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

За його словами, нинішній власник підприємства "Міттал Стіл" уже почав завозити сировину з інших країн, скорочує прийом сировини від вітчизняних підприємств.

"Наприклад, вугілля на комбінат зараз надходить з Польщі і Казахстану, де "Міттал Стіл" є власником ряду підприємств", - стверджує Янукович.

"Незабаром стануть завозити залізорудну сировину не з Кривого Рогу, де знаходиться комбінат, а з-за кордону", - відзначив він.

"Це зараз, до виборів, вони притихли, а після виборів, якщо збережеться нинішня влада, вони і далі будуть йти по такому ж шляху", - упевнений Янукович.

"Уже зараз "Міттал Стіл" підняла ціни на метал на внутрішньому ринку. А чи може, скажемо, Макіївський металургійний завод підняти ціни? Ні! От і різниця в тому, хто власник на підприємстві – закордонний чи вітчизняний", - підкреслив лідер Партії регіонів.

За його словами, грошима від продажу "Криворіжсталі" влада просто закрила діри в бюджеті, що утворилися від її ж бездіяльності в 2005 році.

Янукович підкреслив, що під впливом профспілок скорочення людей на заводі поки призупинилося, і влада напередодні виборів заборонила власникам дестабілізувати ситуацію в регіоні.

"Адже ціль у помаранчевої команди одна – переконати людей, що вона дуже хороша і за неї потрібно голосувати. Насправді, якщо помаранчева влада переможе, відразу ж після виборів на комбінаті почнуться масові звільнення людей, географія постачань сировини буде змінена, звичайно ж – не на користь України", - упевнений Янукович.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...