Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович поки ні з ким не домовився, тому що не зрозумів "розклад"

Понеділок, 27 лютого 2006, 13:06

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович заявляє, що не підписував жодних угод з жодною політичною силою.

Про це він сказав в Ізмаїлі, відповідаючи на питання про те, чи було підписано угоду з "Нашою Україною" про розподіл місць у майбутньому уряді, повідомляє прес-служба Януковича.

На його думку, до подібних розмов про будь-які угоди серйозно ставитися не можна.

Янукович упевнений, що будь-яка коаліційна угода підписується за однієї умови – "коли зрозумілий розклад сил, коли зрозуміло, хто і скільки місць буде мати в парламенті".

За словами лідера Партії регіонів, до того, як буде отримано результат виборів, про жодні угоди йтися не може.

Янукович також заявив, що відразу після виборів у парламенті буде створено коаліцію, яка обере голову парламенту, прем'єр-міністра і сформує коаліційний уряд, "який буде працювати набагато ефективніше, ніж усі попередні за роки незалежності".

Посилаючись на досвід роботи в уряді 2003-2004 років, Янукович заявив, що два роки його уряд працював у форматі коаліційного уряду разом з Верховною Радою.

"Ми де-факто мали більшість у парламенті і коаліційний уряд, де-юре – нам не вистачало законів. Зараз ці закони є", - сказав він.

За словами Януковича, цей механізм вирішує головну проблему – відповідальності парламенту перед урядом і уряду перед парламентом.

Як відомо, у понеділок Янукович перебуває в Одеській області.

Як йдеться у повідомленні прес-служби, "більше 3 тисяч осіб і сотні прапорів Партії регіонів зустрічали Януковича в Ізмаїлі".

У ході передвиборної поїздки Янукович має намір зустрітися з виборцями Ізмаїла, Ізмаїльського, Болградського, Ренійського і Кілійського районів.

Янукович також планує провести зустріч із представниками ЗМІ, відвідати селище Кирнички, у місті Арциз – зустрітися з виборцями прилеглих районів, і виступити в прямому ефірі ТРК "Одеса – плюс".

Українська правда

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Що зробить Єхануров заради Януковича

Як воюють з "Нашою Україною" у вотчині Януковича

Скільки і хто платить за рекламу


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування