Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Віце-президент звільняється через сюжет про Ющенка?

Понеділок, 27 лютого 2006, 14:33

Віце-президент НТКУ Олег Панюта подав заяву про звільнення з Першого каналу.

Це відбулося у понеділок після зборів керівництва каналу на чолі з президентом НТКУ Віталієм Докаленком і журналістів дирекції "Новин", повідомляє Телекритика.

"За неофіційними свідченнями, останньою краплею для Панюти стало побажання керівництва каналу поставити 23 лютого у праймовий випуск новин першим сюжетом розповідь про день народження президента Віктора Ющенка", - пише видання.

Як відомо, у четвер відбулася трагедія у Москві, де під завалами будівлі Басманського ринку загинули десятки людей. Саме цю подію вважали за потрібне винести у першу новину випускові редактори, зазначає видання.

Під час наради Докаленко запевнив журналістів, що ні про яке втручання в редакційну політику зовні мова йти не може, але, в той же час, керівництво має право брати участь у плануванні та визначенні "повістки дня", пише видання.

З іншого боку, було домовлено про те, що остаточне рішення по кожному конкретному випадку залишається за випусковим редактором новин.

У той же час, Панюта подав заяву на звільнення. За інформацією "Телекритики", керівництво каналу сподівається, що до цього не дійде.

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Що зробить Єхануров заради Януковича

Як воюють з "Нашою Україною" у вотчині Януковича

Скільки і хто платить за рекламу


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування