На піар Тимошенко не звернули уваги і продовжують переговори

Понеділок, 27 лютого 2006, 14:36

Переговори про створення помаранчевої коаліції в майбутньому парламенті ведуться і не переривалися, заявляє перший заступник керівника виборчої кампанії Блоку "Наша Україна" Роман Зварич.

"Як це буває в таких процесах, учасники взяли паузу для того, щоб обдумати певні позиції як на даному етапі, так і на перспективу. Ми ведемо консультації і на двосторонньому і на багатосторонньому рівні, оскільки ми взяли на себе відповідальність завершити цей процес, - наголосив він, повідомляє прес-служба "Нашої України".

За словами Зварича, у понеділок мають відбудуться чергові консультації в багатосторонньому форматі.

"Майже всі учасники погодилися взяти участь у черговому раунді переговорів. Я не буду називати поіменно, оскільки це було б, на мій погляд, неетично", - зауважив він.

"Незалежно від того, які були зроблені заяви окремими лідерами політичних сил, я переконаний у тому, що ми маємо усі можливості завершити цей процес, підписавши відповідну угоду, де кожна із сторін бере на себе певні зобов`язання, відзначивши у цій угоді роль президента як гаранта самого процесу", – вважає Зварич.

Різкі заяви з боку представників окремих політичних сил щодо майбутньої можливої коаліції Зварич пояснив спробою піару.

"На те, що заявляють окремі лідери, я, відверто кажучи, не звертаю уваги. Я прекрасно розумію, що ті блоки, які зазнали удару по своїх рейтингах у зв’язку зі своїми необдуманими кроками, і які зараз панікують, звичайно, будуть намагатися пропіарити свої позиції, свою політичну силу для того, щоб відновити свої втрачені позиції", – зазначив він.

Водночас Зварич сказав, що оптимістично дивиться "на первісний варіант конфігурації помаранчевої коаліції".

Українська правда

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Що зробить Єхануров заради Януковича

Як воюють з "Нашою Україною" у вотчині Януковича

Скільки і хто платить за рекламу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...