Януковича знову відфутболили до Тимошенко

Понеділок, 27 лютого 2006, 14:39

Блок Юлії Тимошенко заявляє, що "Наша Україна" здійснює проти нього провокації, прикриваючи цим власні переговори з Партією регіонів Віктора Януковича.

Такою є реакція прес-служби БЮТ на заяву керівника аналітичного департаменту "Нашої України" Анатолія Луценка про нібито підтримку БЮТ з боку молодіжної організації Регіонів України у Донецьку.

"Висловлювання пана Луценка є брехнею і провокацією. Очевидно, брехня – це головний принцип роботи "аналітичного департаменту” НСНУ, який він очолює", - йдеться у повідомленні прес-служби БЮТ.

БЮТ нагадує, що лідер Блоку Юлія Тимошенко підписала угоду про створення "патріотичної коаліції, одним з головних пунктів якої є зобов’язання не вступати у жодні коаліції з Януковичем".

"Натомість НСНУ виключила цей пункт з власного варіанту угоди, очевидно саме через те, що проводила і проводить реальні переговори з Януковичем про об’єднання", - заявляє БЮТ.

"Ми добре розуміємо, що НСНУ прагне відмитися від обґрунтованих звинувачень у проведенні переговорів з Януковичем-Ахметовим, однак робити це слід не провокаціями проти БЮТ, а публічною відмовою від формування коаліцій з донецьким кланом", - сказано у повідомленні.

В той же час прес-служба Нашої України поширила фото, які "надають пресі та всій українській громадськості підтвердження" заяв про підтримку прихильниками Януковича Блоку Юлії Тимошенко.

фото прес-служби блоку "Наша Україна"

Українська правда

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Що зробить Єхануров заради Януковича

Як воюють з "Нашою Україною" у вотчині Януковича

Скільки і хто платить за рекламу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування