Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знову стане обкладинкою, якщо виспиться

Понеділок, 27 лютого 2006, 15:06

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко не хотіла б створювати "жодних коаліцій".

Про це вона сказала у понеділок на прес-конференції в Донецьку, повідомляє "Острів".

"Я впевнена, що наша політична сила виграє ці вибори і посяде перше місце. А тепер питання, з ким створювати коаліцію. Це питання, на яке складно знайти відповідь, тому що з одного боку - Партія регіонів, з іншого боку – Порошенко. Мені хотілося б, чесно кажучи, не створювати жодних коаліцій", - зазначила лідер БЮТ.

За словами Тимошенко, очолювана нею політична сила буде шукати для об'єднання депутатів, які "дотримувалися і дотримуються чесної і досить послідовної позиції в парламенті".

При цьому вона вкотре підкреслила, що коаліція з Партією регіонів неможлива.

"Не тому, що ми маємо якусь ворожість до когось, не в цьому справа. У принципі, домовитися політики зможуть завжди. А тому що для мене головна різниця з Партією регіонів і нашим блоком ... у тому, що ми все-таки завжди намагалися відокремити владу від капіталу... А Партія регіонів, незважаючи на їхню силу і міць, є партією одної великої корпорації", - сказала Тимошенко.

На питання, чи не збирається Тимошенко знову з'явиться на обкладинці якого-небудь журналу, вона відповіла, що готова продовжити роботу з такими виданнями, як "ЕLLЕ", якому вона дала ексклюзивне інтерв'ю на початку своєї діяльності як прем'єра, але тільки після виборів.

"Якщо буде ще кілька виборчих кампаній у такому режимі, я вже на обкладинку не потягну. Подивимося, чим закінчиться виборча кампанія, і, потім, можливо, ми будемо продовжувати це робити", - сказала Тимошенко.

При цьому вона зазначила, що вважає, що про Україну повинні писати якнайбільше газет і журналів, щоб про таку країну знали.

На питання журналістів, як їй вдається підтримувати форму, лідер БЮТ відповіла:

"Форму, мені здається, я ще не дуже добре підтримую, тому що я вже майже не розмовляю. І мені хотілося б поспати, чесно кажучи".

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Що зробить Єхануров заради Януковича

Як воюють з "Нашою Україною" у вотчині Януковича

Скільки і хто платить за рекламу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...