У Тимошенко те ж прохання, що й у Януковича

Понеділок, 27 лютого 2006, 15:08

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко закликає виборців не распорошувати голоси на дрібні партії, які не мають шансів пройти в парламент.

Про це вона заявила на зустрічі з працівниками Ясиноватського машинобудівного заводу.

Вона нагадала, що майбутні парламентські вибори будуть, по суті, виборами прем'єр-міністра, і за право одержати більшість у парламенті і формувати майбутній уряд борються фактично тільки дві сили: Блок Юлії Тимошенко та Партія регіонів на чолі з Віктором Януковичем.

А оскільки "людей, яким набридла політика", в Україні чимало – біля третини усіх виборців, такі партії можуть чимало голосів відвернути від реальних претендентів на перемогу, відзначила вона.

Тимошенко також розповіла про те, що більшість політичних партій фінансуються більшими гравцями на політичному полі і покликані відтягнути на себе голоси тих виборців, яким "набридла політика, і вони нічого не хочуть бачити і чути".

Як приклад таких партій вона назвала "Эко+25%" і "Віче".

Як відомо, під час зустрічей з виборцями в Артемівську, Святогорську, Краматорську, Харцизьку і Макіївці, Віктор Янукович не раз звертався до людей із проханням не віддавати свої голоси за партії "Відродження" і "Еко+25", тому що вони не мають відношення до Партії регіонів.

Крім цього Тимошенко закликала не довіряти рейтингам партій, які йдуть на вибори.

"Не довіряйте жодному рейтингові. У тому числі тому, який оголошуємо ми. Не довіряйте, тому що всі рейтинги сьогодні замовляються", - сказала вона.

За словами Тимошенко, "усі рейтинги купуються", тому що вони є "елементом маніпуляції суспільною свідомістю".

"І тому єдиний рейтинг, який ми з вами одержимо, це після того, як підведемо підсумки голосування. От цьому рейтингові можна вірити", - сказала лідер БЮТ.

Острів

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Що зробить Єхануров заради Януковича

Як воюють з "Нашою Україною" у вотчині Януковича

Скільки і хто платить за рекламу


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування