Тимошенко просить Ющенка очиститись від "негідників"

Понеділок, 27 лютого 2006, 18:05

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що в неї немає президентських амбіцій.

"У мене немає президентських амбіцій, тому що за новою Конституцією президент втратив практично всі свої повноваження", - сказала Тимошенко в ефірі телеканалу "Україна" у понеділок.

"Я би хотіла продовжити те, що я почала на тій посаді, на яку і народ, і доля мене призначали", - додала вона, зазначивши, що в неї є прем'єрські амбіції.

Тимошенко також сказала, що практично відчуває себе в опозиції.

"У мене є таке відчуття, що я підходжу до цього... Я не можу сказати, що я знаходжуся в опозиції, але багато чого, що робиться владою я не розділяю", - зазначила вона.

"Я сьогодні поділяю думку людей, що всі ці політики однакові, люди не хочуть їх не бачити, не чути", - додала лідер БЮТ.

Говорячи про корупційний скандал у владі, що відбувся у вересні, Тимошенко відзначила, що всі основні його фігуранти залишилися в провладній партії "Наша Україна".

"Цей скандал зам'яли, тому що кожна партія влади не очищається від таких людей, а відмиває їх. Я хотіла би, щоб нова влада не відмивала своїх негідників, а очищалася від них", - сказала вона.

Говорячи про критику на адресу прем'єра Юрія Єханурова, Тимошенко зазначила, що їй "усе рівно, якого кольору черговий чиновник, який продовжує руйнувати країну".

Тимошенко також сказала, що Єхануров і лідер Партії регіонів Віктор Янукович відмовилися від дебатів з нею.

"Я вважаю, що це просто слабкість. Я хотіла би запросити Януковича і Єханурова на прямі дебати і поговорити про те, хто коли і як ділив державні ресурси. Ну, вони вирішили піти разом... Їм, видно, легше вдвох поговорити, тому що вони багато років робили одну справу", - сказала вона.

Критикуючи вчергове газові домовленості між Україною і Росією, Тимошенко зазначила, що внаслідок підписання "Нафтогазом" і "Газпромом" договору, "уся країна буде платити 20 доларів відкату "РосУкрЕнерго".

"Навіщо ж нашим салом по наших губах так робити?", - запитала вона.

Тимошенко також вважає неможливим сценарій розпуску парламенту відразу після виборів.

"Це буде неможливо. Це буде дуже неправильно, якщо президент скористається цим правом, це буде приниженням народу", - сказала вона.

Українська правда

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Що зробить Єхануров заради Януковича

Як воюють з "Нашою Україною" у вотчині Януковича

Скільки і хто платить за рекламу


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування