Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кінах зрозумів причини скандалу з дружиною

Понеділок, 27 лютого 2006, 18:15

Секретар Ради національної безпеки та оборони Анатолій Кінах відкидає звинувачення про причетність його родини до "Юридичного комерційного агентства".

"На даний момент ні я, ні мої родичі ніякого відношення до цього агентства, так званого не маємо", - сказав він у понеділок на брифінгу у Києві, повідомляє УНІАН.

Кінах зазначив, що розглядає появу подібних інформацій у ЗМІ як "брудну" практику використання "чорного піару", яка прийнята в Україні особливо в період виборчої кампанії.

"Я категорично проти передачі аеропорту "Бориспіль" в управління тієї чи іншої приватної структури – це неприпустимо", - заявив Кінах.

При цьому він наголосив, що, безумовно, "необхідно навести там порядок, захистити права трудового колективу і, незалежно від посад, прізвищ і політичного кольору, всі ті, хто діє всупереч інтересам держави і порушує законодавство, повинні бути покарані".

На запитання, чи не збирається він подавати в суд за наклеп, Кінах відповів:

"Я не звертаю уваги на такі речі, бо вважаю нижче власної гідності вступати в такі суперечки". Він також підкреслив, що "у всіх випадках останнє слово має сказати закон".

Раніше керівник парламентської комісії Анатолій Льовін заявляв, що дружина та падчериця Кінаха входять до числа засновників та співзасновників фірми, яка взяла в управління частину потужностей аеропорту і нібито отримує з цього прибутки.

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Що зробить Єхануров заради Януковича

Як воюють з "Нашою Україною" у вотчині Януковича

Скільки і хто платить за рекламу


 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...