Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Зінченка не взяли на канал Порошенка через рейтинг

Вівторок, 28 лютого 2006, 10:13

Редакція 5 каналу пояснює відмову лідеру партії Патріотичних сил Олександру Зінченку в участі у дебатах тим, що у його сили низький рейтинг.

Редакція 5 каналу від самого початку за основний принцип при формуванні дебатуючих у студії пар взяла їхні рейтингові показники (згідно з даними кількох соціологічних досліджень), - йдеться у повідомленні прес-служби каналу.

"Кожна програма проекту зводить у прямому ефірі дві п’ятірки політичних сил, яких підтримує понад 1% українців. За даними тих самих досліджень, показники ППСУ не перевищують цієї цифри", - говориться в документі.

Крім того, прес-служдба зазначає, що прес-секретар Олександра Зінченка Олеся Божко звернулася до редакції із запитом щодо участі ППСУ у теледебатах лише у вівторок вранці, в той час, як всі пари були затверджені напередодні ввечері.

Раніше прес-служба ППСУ заявляла, що партія звернулася із запитом до редакції "5 каналу" щодо можливості отримання запрошення на участь в теледебатах.

"Ініціатива "5 каналу" ставить під велике питання можливість рівнозначного доступу всіх суб’єктів передвиборних перегонів на телепростір та цілковито суперечить духові "Чесного каналу", яким він зарекомендував себе під час подій помаранчевої революції", - йдеться в заяві прес-служби.

"Тим більше непереконливим виглядає критерій вибору запрошених, оскільки за інформацією прес-служби "5 каналу", зазначений проект є некомерційним та здійснюється за підтримки Фонду українських ЗМІ при Посольстві США в Україні та Міжнародного Фонду "Відродження", - повідомляє ППСУ.

Прес-служба ППСУ також нагадує, що до участі в теледебатах запрошені, серед інших, такі суб’єкти передвиборних перегонів як партія "Віче", Блок Наталії Вітренко "Народна опозиція", "Опозиційний блок "НЕ ТАК", Комуністична партія України.

Українська правда

Читайте також детальніше про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори":

Що зробить Єхануров заради Януковича

Як воюють з "Нашою Україною" у вотчині Януковича

Скільки і хто платить за рекламу

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування