Березовський не буде лякати Ющенка, який боїться своєї тіні

Середа, 1 березня 2006, 09:46

Російський бізнесмен Борис Березовський більше не має наміру приїжджати в Україну, навіть якщо він буде виселений з Великобританії, де одержав статус біженця.

"Про який приїзд сьогодні може йти мова, якщо ваш президент Ющенко боїться навіть мого приїзду в Україну", - сказав Березовський в інтерв'ю газеті "Дело".

"І це при тому, що він особисто мені не раз обіцяв, що на наступний же день, після того як він стане президентом, я зможу приїхати у вашу країну. Усе це виявилося безвідповідальними заявами, а сьогодні Ющенко боїться навіть власної тіні, не те, що мого приїзду", - додав він.

За словами Березовського, "оточення Ющенка — це прості шахраї, які облудним шляхом одержали в мене гроші і не виконали обіцянок, заперечуючи тепер навіть факт зустрічі зі мною, а не те, що одержання моїх грошей".

"Тепер зрозуміло, що ще тоді вони ні в яку революцію не вірили, люди вони в демократії не переконані — вони хотіли просто заробити гроші", - заявив бізнесмен.

Як пояснив Березовський, у даний час він разом зі своїми адвокатами закінчує підготовку листа на ім'я Жванії та Третьякова, він незабаром буде спрямований в Україну.

"Якщо протягом 21 дня вони не визнають факт одержання від мене грошей і не відзвітуються за ці суми, то автоматично в Лондоні почнеться судовий процес за обвинуваченням їх обох у неправді і шахрайстві", — попереджає Березовський.

Березовський спростував також слова міністра закордонних справ Великобританії Джека Стро, який попередив російського бізнесмена, що може бути переглянутий його "статус біженця", у зв'язку тим, що начебто він планує зробити державний переворот у Росії.

"Зараз готую лист до Стро, де роз'ясняю свою позицію", - сказав Березовський "Делу".

"Я упевнений у демократичних традиціях Великобританії, які мають найглибші корені, і тому переконано, що усе, що я роблю, і все що звучить у моїх заявах, знаходиться абсолютно в рамках законів і не суперечить демократичній сутності цієї країни", - сказав він.

Читайте також про особливості передвиборчої кампанії в розділі "Вибори"

Ні Ющенко, ні Янукович не обійдуться без Литвина

Для Тимошенко Ахметов - остання надія

На виборах у Києві з'явився віртуальний блок?



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News