Ющенко розповів, як ліпив свого сина

П'ятниця, 10 березня 2006, 11:31

Президент Віктор Ющенко стверджує, що легко налагоджує діалог із президентом Росії Володимиром Путіним.

Про це Ющенко розповів в інтерв'ю телеканалу Росія, уривки з якого опублікувала газета "Известия".

"Легко, запевняю", - сказав Ющенко, відповідаючи на питання чи легко складається його діалог з Путіним.

"Імовірно, це те, що серйозно полегшує наші досить складні - на державному рівні - відносини. Ми дуже часто ведемо діалог з Володимиром Володимировичем", - сказав він.

"Обговорювані теми далеко не завжди солодкі. Але якщо ми друзі, якщо ми чесно служимо нашим народам, то треба сідати за стіл і вирішувати найскладніші проблеми", - додав він.

Ющенко також відзначив, що має бути "менше політики, більше прагматики".

"Це стосується усього - питань енергетики, поставок або транзиту газу, тимчасового перебування Чорноморського флоту в місті Севастополі, демаркації кордону", - додав президент.

На прохання охарактеризувати типовий український характер, Ющенко відповів: "Він дуже добрий. Українці ніколи злими не бувають".

Ющенко також розповів, що його "заповітна мрія" - потрапити на Камчатку в Доліну гейзерів. За його словами, він "кожне літо, кожен сезон" хоче її реалізувати.

На питання про його захоплення гончарною справою і є чи в цьому особлива філософія, Ющенко відповів:

"Береш верстат, береш шматок глини. Роки 4 тому мені захотілося зробити скульптуру сина Андрійка. Потім - якусь рибку, щоб свічники поставити. До цього має тягнути кожну людину. Кожна людина - художник, архітектор, ліпник. Тут нічого дивного немає", - сказав він.

Ющенко також розповів, що його улюбленим блюдом є "картопля в мундирі, якщо до неї додати, наприклад, дунайський оселедець".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування