У партії Януковича не розуміють, як можна лікувати зуби у пекаря

П'ятниця, 10 березня 2006, 12:24

"Партія регіонів" упевнена у фальсифікації майбутніх виборів і готується протидіяти цьому.

Про це заявив голова політради "Партії регіонів" Микола Азаров в інтерв'ю газеті "Комсомольська правда".

"Ми не тільки знаємо, що вибори намагаються сфальсифікувати, а готуємося протидіяти цьому. Тому на кожній виборчій дільниці будуть спостерігачі від "Партії регіонів", - зазначив Азаров.

Реклама:

"Ми організуємо громадський контроль за абсолютно усіма виборчими дільницями до оголошення результатів голосування", - додав він.

За словами Азарова, "на кожній з дільниць будуть знаходитися юристи, партія забезпечить усіх засобами, що дозволять задокументувати порушення, і, зрозуміло, буде привертати увагу міжнародних спостерігачів від авторитетних організацій".

На питання, чи готова "Партія регіонів" створити уряд з "Нашою Україною", голова політради запропонував почекати результатів виборів, а потім "будувати різні прогнози".

ВІДЕО ДНЯ

У той же час, на питання, чи може "Партія регіонів", теоретично, формувати уряд самостійно, Азаров відповів: "А чому б ні. Я часто бував на південному сході. Там... не хочуть чути ні про який союз ні з БЮТ, ні з "Нашою Україною".

"Якщо "Партія регіонів" одержить у парламенті 40 відсотків, то ми зі своїми одним або двома союзниками реально зможемо сформувати команду однодумців", - додав пізніше Азаров.

На питання про ефективність уряду, він відповів, що "уряд однозначно більш ефективний тоді, коли це команда, що складається з людей, підібраних не за принципом політичних квот на портфелі, а за принципом досвіду, конкретних результатів діяльності".

"Таким людям не потрібно вчитися бути міністром, вони знають проблеми галузі. Ви ж не підете лікувати зуб до пекаря? А в нас вважається, що міністром транспорту може бути людина, що не знає роботи відділення залізниці, управління залізниці і т.д.", - додав Азаров.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News