Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Наша Україна" завела на Тимошенко "справу"

П'ятниця, 10 березня 2006, 12:53

Штаб "Нашої України" розпочав складати Реєстр неправди Блоку Юлії Тимошенко.

"Він складається з переліку тієї неправдивої інформації, яку протягом виборчої кампанії поширює Юлія Тимошенко та її оточення", - повідомляє прес-служба блоку.

Зокрема, серед пунктів "реєстру неправди" зазначено те, що "Наша Україна" веде переговори з "Партією регіонів", що 26 березня - всенародні вибори прем'єр-міністра і те, що у виборчій кампанії "Наша Україна" застосовує чорний піар.

Наступними пунктами йдуть тези про те, що існують непублічні домовленості і угоди щодо постачання російського газу в Україну, про причетність членів "Нашої України" до компанії "РосУкрЕнерго", про те, що в Україні готується "міжнародний" могильник ядерних відходів.

Також "Наша Україна" вважає неправдою Тимошенко те, що Holtec International не є чесною та авторитетною міжнародною компанією, що уряд Тимошенко відправили у відставку за наполяганням "оточення" президента і те, що уряд Єханурова здійснює неефективну економічну політику і привласнює заслуги її уряду.

Серед "неправди" Тимошенко також зазначено те, що блок "Наша Україна" використовує адміністративний ресурс на виборах, що "Наша Україна" не є партією Ющенка та Майдану, а партією Порошенка, Третьякова та Жванії і те, що БЮТ випереджає "Нашу Україну" у рейтингах.

Також до "реєстру неправди" занесли слова Тимошенко про те, що "Наша Україна" виступає проти скасування депутатської недоторканності депутатів місцевих рад, що Тимошенко не має президентських амбіцій і не конкурує з президентом Ющенком і те, що СБУ під керівництвом Турчинова не прослуховувало Романа Зварича.

У той же час "Наша Україна" пропонує усім, хто може поповнити список своїми власними спостереженнями щодо неправдивої інформації, яку поширює БЮТ про "Нашу Україну", телефонувати на "гарячу лінію" блоку.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...