Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин побоявся дебатувати з Морозом?

П'ятниця, 10 березня 2006, 15:31

"Народний блок Литвина" відмовляється брати участь у теледебатах на 5-му каналі з представниками Соцпартії.

Про це йдеться у повідомленні керівника виборчого штабу Литвина Ігоря Єремеєва, надісланому 5 каналу.

Цю позицію представник Народного блоку Литвина аргументував їхнім небажанням дебатувати із СПУ, яка також запрошена на 12 березня для участі у програмі проекту "Теледебати. Парламентські вибори-2006".

"Пропонуємо Вам розглянути можливість нашої участі у проекті з такими політичними силами як "Наша Україна" або Партія регіонів", - ідеться у листі.

Ведучий програми Єгор Соболєв розповів, що він два дні він намагався "переконати Ігоря, що дебати – це не бійка політиків, а змагання за голоси виборців, що їм треба буде не вести війну компроматів, а пояснювати виборцям, як блок вирішуватиме нагальні соціальні проблеми".

"Ці дебати не є передвиборною агітацією, вони є безкоштовними для політичних сил. Відмова прийти - це неповага до журналістів, до гостей у студії, до всіх телеглядачів. Політики вважають, що можуть представляти себе виборцям лише в оплачених рекламних роликах", — вважає телеведуча Лідія Таран.

"5-й канал" заявляє, що залишає в силі своє запрошення і сподівається, що в неділю Народний блок Литвина і, зокрема, його лідер прийдуть на програму.

Водночас представники СПУ підтвердили свою участь у дебатах.

Як відомо, між представниками СПУ та Народного блоку Литвина існує конфлікт через звинувачення соціалістів на адресу Литвина у причетності до вбивства журналіста Георгія Гонгадзе.

УНІАН, 5 канал


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування