Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко пропонує Єханурову закрити рота і ліпити пельмені?

П'ятниця, 10 березня 2006, 16:37

Заступник керівника БЮТ Микола Томенко готовий делегувати своїх учнів в галузі інформаційної політики на допомогу уряду Юрія Єханурова, "щоб Україна не страждала від кожної публічної заяви його керівника".

"Якщо сьогодні в уряді представлена настільки слабка команда, що після кожної заяви прем'єр-міністра ми наражаємося або на міжнародний скандал (як в історії з заявою стосовно білоруського президента чи стосовно руху Росії в СОТ)", - пояснив Томенко.

"Або досі не можемо зрозуміти, що саме і з ким уряд Єханурова підписав по газових питаннях", - передає слова заступника керівника прес-служба БЮТ.

Томенко зазначив, що розуміє, що "перший номер "Нашої України" перебуває не у найкращому психологічному стані".

"Але це той випадок, коли краще займатися тим, на чому ти розумієшся – наприклад, ліпити пельмені на швидкість, аніж говорити", - додав він.

Також Томенко нагадав, що "під час парламентської діяльності та президентської виборчої кампанії він часто допомагав Єханурову вдало представляти у засобах масової інформації його позицію".

У той же час заступник керівника заявив, що "готовий продебатувати з Єхануровим про те, як він, перебуваючи на посаді голови Фонду держмайна, у складі команди тодішнього президента Леоніда Кучми та прем'єр-міністра Павла Лазаренка "прихватизовували" українську економіку і сільське господарство".

"Моїх знань у сільському господарстві буде достатньо, щоб продемонструвати, як за безцінь діти і родичі керівників тодішньої партійної та господарської номенклатури прибрали до рук все те, що наші батьки заробляли десятиріччями", - зазначив Томенко.

Тому, за його словами, зовсім не випадково під час урядування Юлії Тимошенко Єхануров був категорично проти повернення у державну власність незаконно приватизованих підприємств стратегічного значення.

"Тому він захищав "Криворіжсталь" Пінчука і Ахметова, а також Нікопольський завод феросплавів. І саме тому Кучма, який за нашого уряду десь затаївся, "освятив" призначення Єханурова головою нового уряду і назвав його найкращим зі своїх учнів", - додав Томенко.

За його словами, "саме Єхануров відповідав за проведення приватизації шляхом випуску "майнових сертифікатів", на яких є його підпис".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування