Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Безсмертний відмовився від Януковича і пообіцяв здивувати

П'ятниця, 10 березня 2006, 18:49

"Наша Україна" не веде переговорів з Партією регіонів щодо створення майбутньої коаліції в парламенті, заявив керівник виборчої кампанії блоку "Наша Україна" Роман Безсмертний.

"Ні, жодних переговорів з Партією регіонів ми не ведемо", - сказав він у ході телефонної лінії в газеті "Комсомольська правда в Україні" у Києві в п'ятницю.

Безсмертний підкреслив, що "Наша Україна" вела переговори тільки з представниками "помаранчевої команди" - Блоком Юлії Тимошенко, блоком "Пора-ПРП", Українським народним блоком Костенка і Плюща, Соцпартії.

На його думку, "Наша Україна" набере 21-22% і займе друге місце по кількості набраних голосів.

Відповідаючи на питання, чи може "Наша Україна" розраховувати на підтримку в Донбасі, він сказав, що результати голосування в цьому регіоні "здивують багатьох".

"Донбас покаже на цих виборах сюрприз для тих, хто вважає його своєю вотчиною", - відзначив Безсмертний.

На питання про можливий "антимайдан" на Східній Україні, організований Партією Регіонів, чи про можливий майдан, зорганізований Юлією Тимошенко після парламентський виборів, Безсмертний зазначив: " Я не вірю, знаючи команди Януковича та Тимошенко, що вони здатні хоча б приблизитися до явища, яке отримало назву Майдан".

"Та й за помахом чарівної палички Майдан не організуєш, тому що це – стан душі, - додав він.

"Зверніть увагу та ні палатки, які стоять сьогодні біля Кабміну, зорганізовані Юлією Тимошенко. І згадайте, що розумна людина якось сказала : історія повторюється два рази, один раз в вигляді трагедії, другий раз – у вигляді фарсу. Мені здається, що ці сьогоднішні палатки біля Кабміну – це фарс. Такий самий фарс буде 26-го, коли хтось буде намагатися влаштувати якийсь антимайдан, - зазначив він.

"Опозиції сьогодні нема порти чого протестувати, будь ласка, зустрічайтеся з людьми, виступайте на телебаченні – ніхто нікого сьогодні не обмежує. А розмови про "антимайдан" - це тактичний хід, свідчення неготовності вести інтелектуальну боротьбу у відстоюванні своїх програм, - заявив Безсмертний.

"Інтерфакс-Україна" Razom.org.ua

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...