"Наша Україна" заборонить рекламу партії Януковича?

П'ятниця, 10 березня 2006, 19:37

Блок "Наша Україна" намагається зловживати своїм контролем над національними телеканалами і заборонити показ політичної реклами Партії регіонів.

Так назвав керівник виборчої кампанії Партії регіонів Євгеній Кушнарьов заяви представника "Нашої України" Романа Зварича про те, що "інформація, що подається в рекламних роликах "регіоналів", є недостовірною і нічим не обґрунтованою".

"Я розумію, як не хочеться "Нашій Україні" визнавати очевидність того факту, що ціни на основні товари ростуть на очах. Це вбивча правда для влади", - передає слова Кушнарьова прес-служба Партії регіонів.

Кушнарьов запропонував Зваричу "піти на будь-який ринок і запитати людей – дорожчає життя чи ні?".

"Якщо пан Зварич не вірить нам, нехай почитає газету "Файненшл Таймс" за 7 березня 2006 року. Тільки за 2 місяць ціни виросли на 3%, а це значить, що якщо усе продовжиться, як є, вони за рік підскочать на 20 %", - заявив представник Партії регіонів.

На його думку, "ситуація зміниться 26 березня". "Народ проголосує за Партію регіонів, за її економічну програму, що Віктор Янукович розробив разом зі своєю командою", - вважає Кушнарьов.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування